^Pagina sus

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Contact PulSchim Impex

Director tehnic: Horia Cabulea
Tel: 0722 433 458
Fax1: 0244 592 900
Fax2: 0244 594 155
Email: contact[@]pulschim.ro

NewsLetter

Login Form

     Societatea a fost infiintata in 1995, in urma unor oportunitati de preluare de proceduri si tehnologie germana de la STHAL & SOHN G.m.b.H, producator al aparatelor generatoare de ceata termina Pulsfog.

    In urma preluarii am executat primul Studiu de impact asupra mediului a respectivei aplicatii de principe active la exterior cat si la interior (culturi agricole, sere, solarii, suprafete de maluri de ape cu stuf, hale de depozitare produse agricole si alimentare, silozuri si buncare).

    Rezultarele Studiului de impact au aratat ca metoda este net superioara din toate punctele de vedere privind aplicarea controlata a substantelor pesticide cat si a celor de sanatate publica prin cantitatile infime depuse pe unitatea de suprafata - 40 - 80 microni/cm patrat, fapt care permite de departe evitarea incarcaturilor chimice pe vegetatie si suprafete. Totodata particolele microscopice ale cetii generate termic patrund in cele mai minuscule zone unde insectele depun ouale (larve).

     De atunci si pana astazi, timp de 19 ani ne-am perfectionat permanent in domeniile Dezinsectiei Dezinfectiei si Deratizarii, cat si in domeniul tratamentelor si procedurilor speciale pentru agricultura, depozite, silozuri, mori de grau, porumb, cunoscand in amanunt daunatorii specifici industrei alimentare.

     Am intocmit proceduri proprii in urma anilor de experienta, pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor in industria de morarit si panificatie, una dintre cele mai dificile ramuri si cu o complexitate marita a daunatorilor si a evolutiei acestora, conform principiilor HAACCP si GOOD Practice, verificate in anii de implementare cu succes in multe sisteme de profil.

     Aceste proceduri au fost verificate si aprobate de AJA REGISTRARS Europe, in urma carora am primit certificari:

- ISO 14001:2004;

- ISO 9001:2008;

- ISO OHSAS 18001:2007.